Belediye personelinin sevinci kısa sürdü

Belediye personelinin sevinci kısa sürdü Belediye personelinin sevinci kısa sürdü
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; Bolu Halkının “Ayranı Yok İçmeye..” adını verdiği kendisinin ise “Adalet ve Değişim” adıyla adlandırdığı siyasi ikbalini kurtarmak adına başlattığı yürüyüşüne devam ediyor.

Yürüyüşün altıncı günü yerel bir haber sitesinde çıkan sağlık sorunları nedeniyle yürüyüşü terk ettiği iddialarına ise yayınladığı bir video ile cevap veren Tanju Özcan, sağlıklı olduğunu duyurdu.

Bugün yerel bir gazetede Tanju Özcan ile ilgili olarak; “ayaklarında ve apış arasında su topladığı için rahatsızlık oluştuğu için yürüyüşü bıraktığı” iddialarıyla ilgili çıkan haber, zorla yürüyüşe götürülen Bolu Belediyesi personeli tarafından sevinçle karşılanırken, Tanju Özcan ile birlikte siyasi ikballerine yürüyen bir avuç seveni tarafından üzüntüyle karşılandı.

CHP’li birkaç kişi dışında CHP’li olmayan fanlarıyla birlikte Ankara’ya doğru CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu değiştirmek için yürüyüşüne devam eden Özcan, Kızılcahamam’ı geçti.

Sabah hakkında çıkan sağlık sorunları nedeniyle yürüyüşü bıraktığı iddiaları sonrası sosyal medya hesaplarından bir videoya paylaşan Tanju Özcan, sağlıklı olduğunu ve yürüyüşe devam ettiğini duyurdu.

Bu açıklama sonrası Çarşambaya kadar nöbetleşe yürüyüşe katılmak zorunda olan Bolu Belediyesi Personelinin sabah yaşadıkları sevinç kursaklarında kalırken, Tanju Özcan ile birlikte siyasi ve ticari ikballerine yürüdüğü iddia edilen bir avuç fanın ise bozulan moralleri yerine geldi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler